pátek 17. května 2024

Napříč generacemi

 Začali mě oslovovat na interiéry děti mých kamarádek. Mám klienty ani ne třicetileté, rodiny s dětmi, ženy v mém věku i starší. Nemám pocit, že bych se stylem musela nějak přizpůsobovat. Asi protože mě oslovují ti, co znají moji práci. Je skvělý pocit se na práci těšit. Každý projekt je zajímavý, v něčem trochu komplikovaný ( výzvy, které mám ráda) , vždycky se  musí udělat nějaký kompromis ať už z důvodu financí nebo kvůli shodě všech členů domácnosti. To k životu patří.
















Paní Zuzka mě oslovila ohledně návrhu fasády a přístavby ve dvoře. Dorovnala jsem lomení ve štítu.
Nová dřevěná okna a dveře. Občas se někde okna zvětšila, přesunula, ale myslím, že to stálo za to.
Na delší straně bude ještě vyvýšená terasa  s pergolou. 
.....

Včera 51. Dostala jsem od D. nový iphone. Vždycky se cítím hrozně divně, když dostanu drahý dárek.  Možná se nakonec dokopu k natáčení videí, když už to tak krásně fotí a točí.

Letos jsme si s mámou řekly, že to oslavíme společně. Pozvaly jsme všechny na sobotu do restaurace. Útrata na půl a žádné starosti s chystáním. Máma na své narozeniny letěla s přítelem do Dánska. Obdivuju, jak jsou akční. 

...

dovětek k dotazu v komentáři
Ve štítu se posunovala okna s ohledem na vnitřní dispozici. Ta zůstala. Vedle ložnice je pidi pracovna .






6 komentářů:

Matilda řekl(a)...

Skvělá proměna, malá změna, velký efekt. Vypadá to jako jiný dům. Jak to mají s oknama v interiéru? Kedyž se posouvaly?

Katka K. řekl(a)...

Soni, dům je po Vašem zásahu čistě nádhernej! K narozeninám Vám s manželem přejeme, ať jste stále zdravá a v pohodě. A třeba někdy naviděnou v Blansku :)

Soňa Malinová řekl(a)...

Katko, moc díky. Mávám do Blanska!

Anonymní řekl(a)...

Je skvělé, jak si Vás muž cení - a Vaše máma - ta je prostě neuvěřitelná. Narozeniny v Dánsku, to sen! Lena

Anonymní řekl(a)...

Soni, tak jak je to teď, tak je to moc hezké. Pěkná vesnická klasika jak to bývalo dříve. Hezké a praktické je i to posezení před domkem. Za mne super. Nemám ráda nové, "moderní domky" se spoustou hloupostí. Toto je má srdcovka. Zdraví Iwka

Blachotrapez řekl(a)...

Doporučuji trapézový plech na střechu kvůli jeho vynikající odolnosti, snadné instalaci a estetickému vzhledu. Ideální pro různé typy budov, poskytuje dlouhodobou ochranu a vyžaduje minimální údržbu. Výborný poměr cena/výkon!