čtvrtek 8. srpna 2024

Co nového u ,,Cukřenky"

Upravuje se okolní terén.




Dlažba na chodbě, koupelně a technické místnosti.


obklad ve spodní koupelně 





Na bazoši jsem našla pro klienty komplet nábytek za 3 tisíce . Je k tomu ještě psací stůl se židlí.
Z takových úlovků mám  radost.


Z komody uděláme koupelnovou skříňku. Ta šedá stojí 40 tisíc. 


Vylouhujeme a natřeme na modro.



staženo z internetu jako ilustrační 


ještě jedna ilustrační












 

7 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Milá Soni,
je to prostě nádhera jak s citem vdechujete život domům. Čtu Vás už strašně dlouho a chodím se sem "kochat" . Když se úplně nepovede den, vím, jak si ho spravit, jdu k Vám. Tak jak v létě asi většina, dělali jsme doma trochu čistku a zbyly mi židle jako máte na fotce u Obsahové agentury Brno, jen jsou hnědé a se zubem času. A taky proutěná křesla - vajíčka- z minulého století a je mi to líto vyhodit. Jen jsem z druhého konce republiky, Karlovy Vary, přiblížit bych to mohla v září do Znojma. Nic za to samozřejmě nechci. Ať se Vám daří a hlavně ať jste zdravá. S úctou Hanka

Pondělí řekl(a)...

To vypadá tak krásně!

Ivana H. řekl(a)...

Nádhera! mam strašnou radost, že k vám můžu obcas nakouknout "pod pokličku" a že jste to s blogem ještě nezabalila. Krásné léto a ať se vám daří!

Soňa Malinová řekl(a)...

Dobrý den.
Milá Hanko. Moc děkuji za nabídku a milý vzkaz. Proutěná vajíčka i židle bych určitě užila. Židle mi chybí v galerii na workshopy. Znojmo už je reálnější na dovoz. Tak pokud se vám bude chtít , budu ráda.

Soňa Malinová řekl(a)...

Děkuji Kláro.

Soňa Malinová řekl(a)...

Určitě blog nezabalím. Je to můj veřejný paměťový deník. Často se sama k němu vracím, když si nemůžu na něco vzpomenout.

Iwka řekl(a)...

Soni, pro mne krása. A jak vidím to dřevěné krajkoví..... Prostě toto je srdeční záležitost. I ten starší, tmavý historický nábytek je nádherný. Jak se toho mohl někdo jen tak zbavit, to nepochopím? Soni krásná práce. Zdraví Iwka