středa 21. srpna 2024

Nový web

Webové stránky keramiky byla moje noční můra. Redakční systém byl postavený před deseti lety a od té doby se nedal aktualizovat, protože každý zásah rozhodil zas jiné části. Kromě jiného, web hlásil uživateli, že je nebezpečný ( i když nebyl) . Nakupovali jen odvážní:)

Mám přidanou platbu předem. Buď klasicky nebo před QR kód. Poštovné a balné zůstalo na 150,- u PPL. Možná se to někomu zdá drahé, ale je velký rozdíl balit tričko a balit keramiku. ( pětivrstvá krabice stojí 30 kč + papír na balení...hodně papíru, abych nemusela používat bublinkvou fólii) . Časem zkusím oslovit Zásilkovnu, jestli bude ochotná jezdit k nám domů pro pár balíků. 

Moc, moc děkuji Filipe  za funkční a krásný web. Stálo to za to si počkat.

Budu ráda, když kouknete a dáte mi zpětnou vazbu, jestli je srozumitelné kde kliknout, aby se dalo nakoupit. Keramika Malina . Schválně nedávám odkaz na úvodní stránku, ale na záložku O mně. Tak snad se proklikáte ke zboží. Jde mi o to, jestli je to uživatelky srozumitelné.

....

Když už jsme u těch webů. Natrefila jsem na web Nesnězeno . Pro ty, co nemají peněz nazbyt, příležitost nakoupit ve slevě potraviny, které by si normálně nekoupili a ještě mají  dobrý pocit, že zamezili plýtvání. 

Já nakupuju pravidelně přes Rohlík a i tam je možnost nakupovat potraviny před expirací.  Občas vezmu jogurty, protože vím, že nastavené datum expirace je nastavené dřív, než jogurt skutečně začne měnit správné složení. Skvěle  a rozumně o potravinách mluví a píše Karolína Four 

Vystudovala jsem inženýrský studijní obor Výživa a potraviny na České zemědělské univerzitě v Praze. Díky tomu rozumím nejen tomu, co se s jídlem děje v lidském těle a jakým způsobem výživa ovlivňuje lidské zdraví, ale i procesům, které konzumaci předchází, jako je technologie výroby potravin, hygiena, kvalita, legislativa a označování výrobků, mikrobiologie. Vzhledem k tomu, že je můj obor velmi úzce spojen s chemií, rozumím chemickým procesům, které v jídle probíhají během pěstování, výroby, tepelné úpravy i skladování a chemický název ve složení mě neděsí.


foto : Lina Németh 

8 komentářů:

Alžběta řekl(a)...

Nový web moc pěkný, přehledný ;)

Soňa Malinová řekl(a)...

Díky za zpětnou vazbu!

Zelené eso řekl(a)...

Já nevidím na telefonu texty k produktům.Ale je možné,že je chyba na mojí straně!

hana.kubikova řekl(a)...

Text vůbec nevidím, je to nějaká tmavě šedá na černém... V telefonu, v Chrome.

Alžběta řekl(a)...

Mně se na mobilu vše zobrazuje v pořádku.

Anonymní řekl(a)...

za mně dobrý, rychlý, přehledný :-)

Siraelxy řekl(a)...

Pěkně přehledný a hezký web.
O všem? Ovšem!

Anonymní řekl(a)...

Ja to vidím blbo a tmavo aj na počítači. Monika