úterý 3. září 2024

Tak jsme zpět i s medailí.

D. měl od minulé neděle bloklá záda. Nemohl se ohnout. S tím jsme vyjížděli na Iron Man 70.3  do Zell am See. Apartmám s nádherným výhledem, ale jinak nejhorší ( a nejdražší 5 tisíc / noc) , co jsme kdy měli, co se týká čistoty  a funkčnosti. Prostě plíseň v koupelně, vytržený vnitřní zámek k hlavním dveřím,  urvané ráhno ke dveřím do koupelny,  nečekáte. Za to jsme si počkali hodinu před apartmánem, protože v boxu nebyly vstupní karty. 

.....

Borek bydlel  asi 5 km od nás v hotelu. Hezké, že s námi jel. 

V pátek a v sobotu se snažil D. záda rozplavat. S Borkem krátký běh. A asi to zabralo, protože v neděli nastoupil už skoro fit.  2250 účastníků + příbuzní a přátelé. Nebylo k hnutí. Oproti Poreči jsme na startu neviděli skoro nic.  V Chorvatsku byl start ve svahu, tím pádem všichni diváci viděli jak plavce na startu, tak moře. 

Na kole  dost závodníků v táhlém kopci tlačili kola vedle sebe. D. by si spíš uhryzl nohu, než aby z kola slezl. Chtěl se umístit do tisícovky, byl 960, takže spokojenost. Tolik report ze závodu.




Lanovkou do dvou tisíc metrů.


Kousek po hřebeni





s Borkem



Jezero  průzračné.

Jsem tak ráda, že už jsme doma.  U své práce a rituálů. Ve středu schůzka s novými klienty, večer na jógu. Ve čtvrtek Tereza doveze zbytek obrazů. 

19.9. v 17 hod vernisáž. Uvidíme se?











2 komentáře:

Jana řekl(a)...

Gratuluju k medaili, já umírám vyčerpáním i z toho, jak o tom závodu čtu. Nová výstava bude určitě super! Mám to bohužel dost z ruky. A Borek je frajer!

Anonymní řekl(a)...

Jani, mám to podobně. Během závodu jsem si šla raději lehnout:)