středa 16. října 2024

Nalezenec

V sobotu se k nám zatoulal kocourek. Zelené sople z nosu i očí. Na veterině nás vybavili antibiotiky, kapkami do uší, očí, nosu. Dva dny vůbec nepil ani nejedl. V pondělí dostal apetit. Za to já jsem chytla úzkost z toho, že máme doma další kočku. Do toho nátlak od D., abychom si ho nechali. 

Jsem ten typ, co se v partnerských vztazích  hodně přizpůsobuje. Dělala jsem to v prvním manželství a dělám to i teď. Jen teď už vnímám více svoje limity, přes které prostě už jít nechci.

Po celodenním přemýšlení, probírání s kamarádkami, které mají taky zvířata, jsem ho odvezla do útulku. V útulku  mě uklidnili, že tak krásný kocourek tam bude maximálně měsíc. Nebo to říkají všem? 

Hrozně se mi ulevilo. Já vím, jsem hrozná. 

.....

V práci mám trochu chaos. Lidé začali poptávat návrhy i přes instagram. Půlka informací tam, půlka v mejlu.  Část fotek a informací na whatsup, tel. zprávách. Už skoro nevím, kdo je kdo. Musím nastolit pořádek, jinak se v tom ztratím.  Co nemám v mejlu, jako by nebylo.

U keramiky novinka. Mám nejen na keramikamalina.cz  možnost platby předem, QR kódy, ale od včera mi Filip přidal i Zásilkovnu. A opravdu většina z Vás preferuje platbu předem a zasílání na parcelshopy. Taky si nechávat posílat všechno do jedné prodejny hned vedle galerie. Jak to máte vy ?

....

Na Rozhlase plus  desetidílné vyprávění o Martinu Ivanovi Jirousovi. Bohužel první díl už zítra nebude dostupný. Vyšla i kniha Magor a jeho doba, koho by to zajímalo. 

Dnes vyšlo nové číslo NILA MAGAZÍN . Je tam i naše domácnost a něco o mně. 

Magazín Nila je lifestylový půlročník věnující se udržitelné módě, životnímu stylu, osobnímu zpomalení a smysluplnému cestování.

Jedním z témat tohoto čísla je kreativita. Kreativně můžeme pracovat, odpočívat, komunikovat, zkrátka žít. Přijměte pozvání do tvůrčího domova umělců Hany Hillerové a Dany Roye Harpera, návrháře Rémiho Regazzoniho, interiérové designérky Soni Malinové i umělecké ředitelky Anny Hořejší.




Žádné komentáře: